Kuchnia i autorskie menu odzwierciedlają naszą misję: przywiązanie do natury i ekologii oraz dbałość o to, aby do naszych Gości trafiały produkty najwyższej jakości. Zależy nam na tym, aby serwować to, co jest zdrowe i wyhodowane w poszanowaniu natury. Dlatego większość składników dań znajdujących się w menu bazuje na plonach i produktach z naszej farmy, a pozostałe pozyskujemy od lokalnych dostawców. Dopełnieniem naszej restauracji jest rodzinna winnica, której wina z całą pewnością będą doskonałym zwieńczeniem kulinarnych przeżyć.
Kolacja degustacyjna to idealne rozwiązanie dla gości chcących spróbować smaków Dworu Sanna w fine diningowym wydaniu. Przygotowane przez naszego szefa kuchni – 6 dań to celebracja najwykwintniejszych smaków Roztocza, którymi można się cieszyć w towarzystwie win Dworu Sanna – dobranych do każdego dania. Kolację degustacyjną prosimy rezerwować z 7 dniowym wyprzedzeniem.
Celebracje z najbliższymi to nasza specjalność – obojętne czy planujecie urodziny, chrzciny, komunie, rocznice, czy spotkania biznesowe – przygotujemy dla Was spersonalizowaną ofertę na Wasze przyjęcie!
Spędź najważniejszy dzień swojego życia na słonecznym Roztoczu w naszym pieczołowicie odrestaurowanym dworze pochodzącym z XIX wieku, otulony zabytkowym parkiem, stawami, źródłem rzeki Sanna i winnicą położoną na wzgórzu z przepięknym widokiem na wzgórza lubelszczyzny.
Ketchup w nietypowym wydaniu: o słodyczy pieczonych ekologicznych buraków, ale i ze szczyptą chilli dla zaostrzenia smaku!
Niezła laska, czyli dżem jabłkowo-pomarańczowy z całą laską cynamonu w słoiku i z korzenną nutą goździków.
Sami uprawiamy warzywa i owoce w szklarni – bez jakichkolwiek oprysków, czy chemii. Mamy też małe pole, sad i przede wszystkim ciągle się powiększające stado zwierząt. Spotkacie u nas owce, kozy i konie – dzięki nim mamy pyszne sery, ale i miłe towarzystwo! Dążymy do tego, żeby nasza restauracja była w pełni samowystarczalna, a dania, które Wam serwujemy bazowały na tym, co sami wyhodowaliśmy i wyprodukowaliśmy.