Kuchnia i autorskie menu odzwierciedlają naszą misję: przywiązanie do natury i ekologii oraz dbałość o to, aby do naszych Gości trafiały produkty najwyższej jakości. Zależy nam na tym, aby serwować to, co jest zdrowe i wyhodowane w poszanowaniu natury. Dlatego większość składników dań znajdujących się w menu bazuje na plonach i produktach z naszej farmy, a pozostałe pozyskujemy od lokalnych dostawców. Dopełnieniem naszej restauracji jest rodzinna winnica, której wina z całą pewnością będą doskonałym zwieńczeniem kulinarnych przeżyć.
Kolacja degustacyjna to idealne rozwiązanie dla gości chcących spróbować smaków Dworu Sanna w fine diningowym wydaniu. Przygotowane przez naszego szefa kuchni – 5 dań to celebracja najwykwintniejszych smaków Roztocza, którymi można się cieszyć w towarzystwie win Dworu Sanna – dobranych do każdego dania. Kolację degustacyjną prosimy rezerwować z 3 dniowym wyprzedzeniem.
Celebracje z najbliższymi to nasza specjalność – obojętne czy planujecie urodziny, chrzciny, komunie, rocznice, czy spotkania biznesowe – przygotujemy dla Was spersonalizowaną ofertę na Wasze przyjęcie!
Spędź najważniejszy dzień swojego życia na słonecznym Roztoczu w naszym pieczołowicie odrestaurowanym dworze pochodzącym z XIX wieku, otulony zabytkowym parkiem, stawami, źródłem rzeki Sanna i winnicą położoną na wzgórzu z przepięknym widokiem na wzgórza lubelszczyzny.
Naturalny, kremowy jogurt przygotowany z mleka pochodzącego z naszej ekologicznej farmy. Dodatek soczystych malin sprawia, że każda łyżeczka to harmonijne połączenie delikatnej kwasowości i naturalnej słodyczy.
Ser z mleka owczego, dojrzewający przez 18 miesięcy w stylu pecorino. Charakteryzuje się intensywnym, głębokim smakiem, którego bogactwo rozwija się w trakcie długotrwałego dojrzewania.
Na naszej farmie uprawiamy warzywa i owoce w szklarni – bez oprysków i chemii, dbając o ich naturalny smak i jakość. Mamy także własne pole, sad oraz stale powiększające się stado zwierząt – owce, kozy i krowy, które nie tylko dostarczają nam pysznego mleka na sery, ale także tworzą wyjątkową, przyjazną atmosferę.
Naszym celem jest pełna samowystarczalność, dlatego w naszej restauracji serwujemy dania oparte wyłącznie na produktach, które sami uprawiamy i wytwarzamy. Dążymy do harmonii z naturą, tworząc miejsce, gdzie tradycja, ekologia i pasja łączą się w jedno.